Remolatxa amb verdures al forn

Per 5 persones.

Temps de preparació: 10 minuts.

Temps de cocció: 30 minuts aproximadament.

Grau de dificultat: baix.

Ingredients:

3 remolatxes.
2 patates.
1 o 2 cebes.
Fulles de col (opcional).
1 bossa de formatge Mozzarella.
Formatge Parmesano o Grano Padana ratllat.
2 pastanagues.
Oli.
Herbes aromàtiques com orenga o romaní.
Sal i pebre molt.

Preparació:

Escalfem el forn a 200-220ºC.
Es pelen totes les verdures (remolatxes, patates, cebes i pastanagues).
Es talla la mozzarella a daus petits.
Es tallen les verdures a llesques d’uns mig i un centímetre.
Es col·loca una mica d’oli al fons del recipient per posar al forn i es van fent capes com si preparéssim lasanya.

Es col·loca una capa de fulles de col al fons i laterals.
Es reparteix una capa de remolatxa que cobreixi el fons. Seguidament es col·loca la sal i el pebre.
A cada capa col·loquem una mica de formatge ratllat.
Es col·loca una capa de pastanagues. Tornem a posar sal i pebre.
Col·loquem la capa de ceba.
Es col·loca la capa de formatge mozarella.
Una capa de patates i remolatxa.
Acabem amb una capa de fulles de col.

Ho posem al forn durant 30 minuts i revisem que estigui cuit

Suggeriment: es poden utilitzar caçoletes individuals de fang o una comuna per totes les persones.

 

Advertisements

Els comentaris estan tancats.