Miniquiches d’espinacs i formatge de cabra

Ingredients:

(Per 4 miniquiches fetes en ramequins de 9 cm de diàmetre i uns 3,5 cm d’alçada)

1 masa brisa (jo la vaig comprar feta)
300 g. espinacs
150 g. formatge de cabra (tipus rulo o qualsevol similar)
150 ml. nata líquida
2 ous
Sal
Pebre
4 talls de poma

Preparació:

Bullir o coure els espinacs uns 15 minuts i els deixem escòrrer perquè treguin tota l’aigua.
Escalfar el forn a 180º (amb l’escalfor de baix)
Folrar 4 motlles individuals amb la pasta brisa(*) . Al damunt posar paper de forn o de plata i cobrir amb mongetes o cigrons secs.
Coure els pastissets amb els llegums, al forn ja calent durant uns 10 minuts.
Passat aquest temps, retirar els pastissets del forn i treure els papers i els llegums.
Amb l’ajut de la batedora elèctrica, barrejar la nata amb els ous, un pessic de sal i pebre.
Omplir els motlles amb els espinacs i la barreja de la nata, i esmicolar el formatge de cabra per tota la superfície.
Afegir un tall de poma a cada motlle.
Tornar a posar la quiche al forn i coure-la durant uns 20-30 minuts més (jo ho vaig fer només amb l’escalfor de baix)

És bona calenta, freda o tèbia.

(*) La masa brisa que jo vaig fer servir era rodona i el que vaig fer és tallarla en 4 parts iguals. Per poder adaptar cada part al seu motlle vaig fer una pilota amb cada porció de massa i la vaig estendre amb el corró fins que donava l’ample dels motlles. Després vaig folrar cada ramequí amb la seva part de masa apretant amb els dits perquè s’ajustés bé.

Anuncis

Els comentaris estan tancats.