Canelons de carbassa i herbes de provença

 

Ingredients:

2 paquets de canelons
Oli d’oliva, sal, pebre
Beixamel d’espinacs
½ carbassa
Herbes de provença
Formatge per gratinar

Elaboració:

1. Coure les plaques dels canelons amb abundant aigua amb sal i un xic d’oli, 8
minuts. Refredar i deixar amb un xic d’oli perquè no s’enganxi.
2. Pelar i tallar a daus la carbassa, rostir-la al forn amb les herbes i la sal durant 20
minuts i un cop cuita aixafar-la amb una forquilla.
Omplir els canelons i fer la beixamel. Cobrir amb la beixemel per sota i per sobre amb formatge i gratinar-ho.

Beixamel d’espinacs:

2 manats d’espinacs frescos
50 gr farina integral eco
50 gr mantega
1 litre de llet de civada ( pot ser de vaca, soja, etc…)

1. Saltejar els espinacs, triturar-los i reservar-ho.
2. Desfer la mantega i afegir-hi la farina, barrejar-ho bé amb el foc baix. Afegir-hi
els espinacs triturats. I mica en mica anar-hi posant la llet, barrejar enèrgicament i
deixar que actuï la farina.

Anuncis

Els comentaris estan tancats.