Quixe de Bledes

(hi podem posar qualsevol verdura: carbassa, col, colifor, espinacs,….)

Ingredients:

Pasta de full especial per a Quixe (la venen així).
500 gr de bledes
2 Ous
250 gr Formatge
1 Ceba mida normal
150 ml de nata per cuinar o un got de llet de soja o civada ecològica també va bé!

Elaboració:

Posem la pasta de full a la safata i la punxem amb la forquilla perque no s’infli massa.

En un vol barrejem:
– 2 ous (clara i robell) amb la llet.
– 250gr de formatge
– la verdura passada per la paella una mica abans, fent un sofregidet amb ceba, calçot o porro i un cop dorada hi afegirem la verdura tallada petita i deixem que es cogui lentament.
Ho aboquem al motlle on hem posat la pasta de full i ho posem al forn a 180ºC uns 45 minuts, s’ha d’anar revisant tot punxant amb un escuradents, quan surti net ja la tenim feta.

En funció dels ous que posem, aumentem o disminuim la resta d’ingredients i podem fer una quixe mes o menys gran.

Advertisements

Els comentaris estan tancats.