Mandonguilles d’albergínia i espinacs

Ingredients

450 gr. d’albergínia

10 gr. d’espinacs

1 ceba petita

3 dents d’all

4 cullerades de pa ratllat

1 branqueta de julivert picat

1 ou

Pa ratllat (per la cobertura)

Sal al gust

Preparació

Pelar i tallar l’albergínia en petits cubs, o bé triturar amb l’ajuda de la batedora. Mentrestant escalfar el forn.

Tallar la ceba molt fina i sofregir-la en una paella amb una mica d’oli a foc mig. Quan la ceba comenci a estar transparent afegir-hi pebre i l’all.

Posar-hi la carn i els espinacs frescos.

Afegir-hi la sal al gust i deixar que es fregeixi durant uns 10 minuts. Anar movent de tant en quant i després apartar la paella del foc.

Bater l’ou amb el julivert. Afegir-hi les verdures i les 4 cullerades de pa ratllat per donar consistència a la barreja. Fer les mandonguilles amb les mans.

Passar les mandonguilles pel a ratllat i col·locar sobre el forn amb la safata folrada amb paper especial.

Posar al forn durant 10 minuts a 250º o bé fregir amb bastant oli i escórrer amb paper de cuina.

Anuncis

Els comentaris estan tancats.