Amanida patillera de faves i patates

Dificultat: Cap ni una

Recomenat: Per a qui vulgui un entrant fàcil

Ingredients

Faves petites

Patates

Pernil

Sal

Pebre

Menta fresca

Quantitats: Segons la gana que tingueu

Procediment

Una vegada tretes les faves de les tavelles separar les més petites

Pelar i tallar les patates a la mateixa mida que les faves

Bullir-les al vapor amb l’olla a pressió, quan arrenca el bull apagar el foc

Deixar refredar

A un plat pla gran poseu les faves i les patates, afegiu el pernil a “tacos” ben petits, salpebreu al vostre gust, esmicoleu les fulles de menta i tireu-les per sobre, un bon raig d’oli i servir

Recomanacions: El punt d’ebullició de les patates i les faves donarà una suavitat a aquestes que s’ha de procurar no sigui excessiva, al menjar semblarà una pasta, ni precària, quedarien dures.

 

Anuncis

Els comentaris estan tancats.