HEM GUANYAT EL PREMI MAMA TERRA 2015: Escola, agricultura i alimentació!

El projecte que duem a terme junt amb l’escola pública Can Besora de Mollet del Vallès ha guanyat el premi Mama Terra d’aquest any 2015.

És un projecte transversal, que integra diferents agents de la comunitat educativa, amb un objectiu comú: Millorar la nostra alimentació per millorar la nostra salut i el nostre entorn!

Cada vegada que ens asseiem a taula, hem de nodrir el nostre cos amb aliments sans, que ens aportin salut.
L’acte de menjar no és només omplir la panxa… Menjant de forma saludable millorem el nostre benestar físic i emocional.
Cada vegada que ens asseiem a taula fem una declaració d’intencions! Estem dient al món i a nosaltres mateixes en quin planeta volem viure i quina terra volem deixar als nostres fills…. FEM DONCS, DE L’ACTE DE MENJAR, UN ACTE DE CONSCIÈNCIA!

En aquest projecte hi intervenen els pares i mestres del centre (organitzats per comissions de l’AMPA), Ecomenja amb la comissió de menjador que promou hàbits d’alimentació saludables i que treballa amb productes ecològics i de proximitat i el Rave Negre (nosaltres!) com a gestores de l’espai de l’hort i transmissores de l’agricultura i la feina del camp. Tot, en el marc de l’escola de Can Besora que ha impulsat i ajuda a tirar endavant el projecte!

Moltes gràcies!!!

Us deixem amb unes fotos del dia d’ahir!DSC06985 DSC06989 DSC06999 DSC07021 DSC07023 DSC07025 DSC07032 DSC07043

Anuncis